De coach

Mijn naam is Pien Romme – Brenninkmeijer, moeder van drie kinderen en ik ben kunstzinnig dynamisch kindercoach voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Binnen mijn praktijk begeleid ik o.a. kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren, weinig zelfvertrouwen hebben en continu worstelen met spanningen. Naast het coachen geef ik ook kinderyoga, buikyoga, therapeutische yoga en yoga aan volwassenen.
 
Het dynamisch bezig zijn vind ik erg leuk, ieder mens is uniek en door spelenderwijs, te coachen bereikt de cliënt snel zijn doel.
 
Ik heb de opleiding kunstzinnig dynamisch kindercoach gevolgd op De kleine Tiki en de opleiding Kinderyoga bij Jip&Jan Academie. Tevens heb ik workshops gevolgd van Stemcreatie, Omgaan met rouw bij kinderen, Masterclass Intergenerationele gevolgen van echtscheiding voor kinderen, toegepaste meridiaan kennis en Mindfullnis. De 200 Uur Yoga Alliance lerarenopleiding heb ik afgerond en ben momenteel bezig met de 500uur Yoga Aliance lerarenopleiding.  Hiermee vul ik mijn rugzakje en kan deze ervaringen goed gebruiken voor het coachen van kinderen.
 
Mijn doel is om kinderen weer te laten stralen. Balans geven, leren omgaan met de mogelijkheden. Het geeft mij energie als de ander weer een stapje verder komt en meer vertrouwen heeft om zichzelf te kunnen zijn.
 
Dit bereik ik o.a. door te werken aan;  
 
- Emoties
 
- Congruentie tussen hoofd, hand en hart (denken,voelen, willen en gedrag)
 
- Tevredenheid en zelfvertrouwen ontwikkelen
 
- Acceptatie van kracht en zwakte
 
- Verandering van negatief gedrag