“Wij vinden het mooi hoe Pien onze zoon (vijf jaar, middelste van drie kinderen) handvaten heeft gegeven om beter om te gaan met zijn gevoelens en frustraties. Onze zoon is een gevoelig mannetje met een groot hart. Het gevolg is dat sommige dingen flink binnenkomen. En als dat dan opkropt dan komt het er ook flink uit. Na twee maanden elke woensdag een uur bij Pien kunnen wij zeggen dat onze zoon beter met zijn gevoelens kan omgaan. En wij hebben mee geleerd. Hij kan zich beter uiten en zoekt de rust om dit bij ons te doen. We zijn er nog niet maar we hebben er alle vertrouwen in dat de sessies met Pien ons gezin een goede zet in de juiste richting heeft gegeven. Het was spannend maar we zijn blij dat we het hebben gedaan. Wij vermoeden dat als onze zoon later ooit een dochter krijgt, dat hij haar dan Pien zal noemen.“

 

 

Onze dochter (5 jaar) is 8 keer bij Pien geweest om haar meer zelfvertrouwen te geven. Zij laat zich niet makkelijk zien aan anderen, maar bij Pien is dit wel gelukt. Pien heeft haar echt kunnen bereiken en iets doorbroken bij haar. Wij als ouders hebben veel handvaten gekregen waar we verder mee kunnen.

Pien straalt rust, vertrouwen en vrolijkheid uit naar kinderen; ze kunnen helemaal zichzelf zijn. Pien oordeelt niet: ze geeft je als ouder een goed gevoel en (onder)steunt je.

 

 

'Mag ik morgen weer naar Pien', dat hoorde wij elke keer wanneer onze zoon van 6 bij haar was geweest. Naast het feit dat hij het erg leuk vond om daar te zijn, hebben wij er als ouders ook veel aan gehad. Onze zoon deelde heel veel met haar, omdat hij zich erg op zijn gemak voelde. 
Daardoor kon Pien ons heel goed vertellen wat er in hem om gaat er waar hij op dit moment behoefte aan heeft. Ze gaf tips hoe wij daar mee om kunnen gaan en liet ons zien, dat ondanks dat sommige zaken niet makkelijk te veranderen zijn, je met kleine dingen veel kunt bereiken!