Yoga betekent niets anders dan; verbinding en eenheid

Nu we allemaal thuis zitten is het extra fijn om even een break in de dag te hebben. Daarom bied ik ism Yogasite twee gratis online lessen aan de komende weken.

Maandag   9:30uur  Kinderyoga (via Facebook)

Maandag 15:30uur Tieneryoga  (via Yogasite)

Woensdag 15:30uur Ouder en kind yoga (via Yogasite)

https://www.yogasite.nl/online-lessen

 

Tijdens de onlinelessen zullen we op een speelse en ontspannen manier samen ademhalingsoefeningen, yoga houdingen, massage's en natuurlijk de eindontspanning doen. Een moment van plezier, rust, voelen en liefde!

 

Toen ik jaren geleden begon met yoga voelde ik me steeds fijner. Het bewust worden van je lichaam, soepeler worden en sterker, maar er gebeurde nog iets wonderlijks, ik ontdekte dat er diep in mij een plek is waar er altijd rust is, geen emoties, geen gedachtes, geen problemen maar een intens gevoel van vertrouwen, liefde en oneidig weten. Een plek waar we allemaal naar toe kunnen gaan met onbegrensde mogelijkheden.

Tijdens mijn lessen neem ik je mee naar deze plek. Door eerst je lichaam en ademhaling bewust te voelen en de energie in je lichaam te laten stromen. 

De lessen zijn voornamelijk gebaseerd op easy flow en pralaya. Daarnaast geef ik ook les aan tieners en kinderen. Ook geef ik ouder - kind yoga en buikyoga.